Kom drie keer gratis kijken!

Scouting staat voor uitdaging! Scouting is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Niet voor niets heeft Scouting jeugd- en kaderleden die binnen één of meerdere speltakken actief zijn! Lijkt jou het ook leuk om lid te worden van Scouting IJsselgroep? Al vanaf 7 jaar kun je lid worden. Als je lid wilt worden van Scouting IJsselgroep kun je eerst drie keer komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep. Mocht je het na drie keer niets vinden, dan ben je nergens toe verplicht. Vind je het wel leuk, dan kun je lid worden en mag je iedere week komen!

Je mag drie keer komen kijken. Daarna besluit je of je lid wilt worden.

Kom jij een keer langs?

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met jou op en nodigen je op een passend tijdstip uit.